Over ons


W.T.C. Mistral Bikers is een wielerclub gevestigd in Sint Lenaarts met als lokaal “Grand Café ' t Centrum”, gevestigd in de Dorpsstraat 73 te 2960 Sint-Lenaarts. Dit is ook onze vertrek- en aankomstplaats voor onze wekelijkse ritten. 

Als wielertoeristenclub willen wij, in een aangename sfeer, onze leden de kans geven om zich, op de manier (sportief of recreatief) die hun het best past, uit te leven op de fiets.

Wij beschikken over een A ploeg die zeer sportief fietst, een B ploeg die het iets rustiger aan doet, een C ploeg die nog rustiger rijdt en een D ploeg waar de snelheid helemaal niet belangrijk is.

Je kan bij ons dus fietsen tussen een snelheid van ongeveer 20 km/uur tot 40 km/uur. Voor elk wat wils dus.

Het zomerseizoen start de eerste zaterdag/zondag van maart en eindigt de laatste zaterdag/zondag van oktober. Elke zaterdag, zondag en

feestdag wordt er een rit voorzien. Het startuur voor zaterdag is 13.00h voor zondag/feestdag 08.30h (tenzij anders vermeld).

Het winterseizoen loopt van 1 november tot 28/29 februari. Ook hier staat er voor elke zaterdag, zondag of feestdag een rit op onze kalender.

Wij hebben zowel mannen als vrouwen in onze club. Iedereen is welkom.

Men kan bij ons aansluiten door eerst een aantal ritten mee te rijden (om de sfeer te proeven) en dan kan je aansluiten. Neem hiervoor contact op met één van onze bestuursleden.

Het lidgeld bedraagt 50 € per jaar voor de club en 40 € (dit is voor gans het gezin) per jaar voor de Vlaamse Wielrijdersbond. Hier is tevens de verzekering in voorzien.